>30

>Så blev jeg 30 år. Med 7 fødselsdagssange, masser af lykønskninger – både in real life og på Facebook og sms, et enkelt fødselsdagsbrev med posten (tak, mor) og mails i mailboxen. Og hvad så nu?
Fire dage før min fødselsdag løb jeg for første gang 1o km. uden pause. Jeg havde lissom fået den idé, at det skulle jeg nå inden jeg blev 30. Og det gjorde jeg så. Men hvad skal jeg sætte mig for at nå efter jeg er blevet 30? Det kan jeg jo så bruge lidt tid til at tænke over…..
En ting er dog helt sikkert: Jeg blir ved med at være en bralderrøv, en ligefrem og ublu kvinde der ikke er bange for at sige pinlige ting, eller kommentere højt hvis folk gør noget tåbeligt. Eller hvis jeg selv gør noget tåbeligt… 🙂 Det ændrer alder ikke noget ved. Blir jeg nogensinde rigtig voksen? Jeg håber det ikke. Rigtige voksne er så alvorlige og triste, tager for mange sorger på forskud og tør ikke flytte sig hvis de ikke bryder sig om lugten i bageriet. Sådan en vil jeg aldrig være. Det skal måske være det, jeg skal forsøge ikke at opnå efter de 30…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *