>Længe siden jeg har blogget sidst…

Påskeferien er over os, jeg har været på Fanø og hygget med familien i sommerhuset. Praktikken er godt overstået, men nu står der så et par eksamener og banker på. Ville ønske at de gik væk….

Vi flytter jo ind d. 1. juni og jeg er allerede godt igang med de store indretnings planer. Tog i IKEA igår og osede blandt feriefolket, der alle havde taget deres børn med… Og jeg var der i HELE TO TIMER!!!! Jeg overlevede også kun takket være min mp3 afspiller, så jeg gik rundt i min egen musikverden og noterede mulige fremtidige møbelindkøb.

Idag har været den første rigtige feriedag vi har haft sammen. Skærtorsdag. Vi mødte en mand nede på strøget idag som stod og delte små foldere ud. “Kunne de tænke dem at læse Påskens budskab?” Nej tak, jeg har min bibel, der står det også i, ellers tak. Det var i denne skærtorsdags aften at nadveren, som syndsforladelse, så dagens lys. Kristus velsignede brød og vin og gav det til diciplene og sagde: “Tag dette og spis det. Thi dette er mit kød og mit blod og I skal gøre dette til ihukommelse af mig.” Svindler? Måske. Jeg mener at vi allesammen har kraften i os til at velsigne og syndsforlade. Det kaldes også tilgivelse. Det er en vigtig hverdagsgerning at kunne tilgive sin næste. Så det skal være mit påskebudskab. Mennesker der har mod nok til at bede om tilgivelse skal tilgives. Det kaldes vist også at tro. Herren velsigne dig og bevare dig, Herren lade sit ansigt lyse over dig og være dig nådig, Herren løfte sit åsyn på dig og give dig fred.

Amen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *