>Basselår – fem dage til aflevering

>Fem dage… Jeg skal aflevere om fem dage. Jeg var til vejledning i mandags hvor min søde og rare vejleder på en sød og rar måde pillede min opgave fra hinanden og efterlod mig med de sørgelige rester… Nej, det var ikke så slemt som det lyder, men jeg gik derfra med følelsen af at være heldig med at jeg havde en hel uge til at få lavet de ting som jeg ikke havde fået lavet fra begyndelsen. Så nu sidder jeg ved computeren hver eneste vågne time. Det kan man godt blive lidt gnaven og huleboeragtig af. Se bare her… kopi-helvede. Det bedste er dog at jeg godt ved hvad jeg mener, og at jeg synes at det, jeg skriver om er spændende. Det, der ikke er så godt er, at jeg har det hele inde i hovedet og ind imellem har meget svært ved at få det ned på skrift… Og så er det ikke en meningsytrende opgave, det er en professionsbacheloropgave, så jeg skal forholde mig vidensbrugende og analyserende til en lærerfaglig problemstilling… Det er ind imellem lidt svært for mig fordi jeg bliver så grebet af stoffet og gerne vil give min mening til kende om dette og hint. Jeg glæææder mig sådan til jeg er færdig og den er afleveret og jeg ikke behøver at tænke på den før læseferien begynder. Åh, bare det dog snart var mandag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *