>Boller i karry

>Igår havde de bryllupsdag, Frederik og Mary. Og mit sentimentale og romantiske hjerte kunne næsten ikke holde til alle genudsendelserne af vielsen, balkonscenen og middagen. Det var nærmest selvpineri, for jeg sad med tårer ned ad kinderne hele tiden og var så rørt, så rørt. Jeg vil også giftes med en prins i en blomstersmykket kirke, i en designerbrudekjole og køres i karet mens tusindvis af folk vinker til mig med flag… nå, okay, så bare nogle stykker da. Hun var så smuk og det var så rigtigt. Suk….

Idag tog vi ned i mindeparken og spiste medbragte sandwich. Det var skønt vejr og der var masser af glade mennesker i parken. Ah, jeg elsker sommer! Duften af grønt og alle de mange grønne nuancer er så livgivende, det er en fornøjelse at sidde midt i det hele og ikke have travlt. En dejlig måde at fejre pinsedag på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *