>Cand. have travlt

>Kom hjem fra Sverige natten til fredag, sov til kl. 13.00 stod op og vaskede tøj, sov igen, tog til Esbjerg lørdag til eksamensfest for min bror, sov igen, ryddede op efter eksamensfest for min bror, sov igen, tog til lægen og fik penicilin for en grum bihulebetændelse, så Beverly Hills, sov igen, besøgte min bedstemor og var til middag hos en bekendt, sov igen, kørte til Århus med min mor og far, osede med dem, lavede kaffe til dem, sidder nu her og er kommet hertil….

Det var alletiders skitur, både for skiformen og for pædagogikken. Hvor var det spændende!! Jeg fandt hurtig skitekniken frem og stod både på rød og sort løjpe. Hvad eleverne angår, så er det et fantastisk studie i mennesker at flytte teenagere fra deres hjemlige trummerum til en ukendt verden hvor de ikke kender deres formåen. Der rykkes status og grænser, skal jeg lige love for. Det var guld værd og en enestående chance for at skubbe nogen af dem i en anden (og bedre) retning. Når det lykkes lærer man også enormt meget om sig selv…!

Min bror blev færdig i torsdags mens jeg sad i en bus gennem Sverige. Han fik ti til sin afsluttende eksamen, og søsteren er ved at revne af stolthed!! Min bror er nu cand. polyt, eller civilingeniør i software. Stik den!!!! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *