>Den blå loge

>Jeg faldt i Varde å igår… Plump! Logen var på kanotur i forbindelse med den årlige logefest. Torben, Jakob og jeg sejlede i fin stil og var blevet lidt kåde, og så, lige med et lå vi i vandet og pjaskede. Det var lidt koldt, men det var nu endnu mere koldt at gå op til min fætter Alex´ hus for at få tørt tøj på. Jeg frøs resten af aftenen og sad pakket ind i et tæppe. Jeg er aldrig faldet i vandet før, men en gang skal jo være den første. Og det blev så igår.
Ellers ikke noget nyt rigtig… Jeg har vildt travlt og er begyndt til både pilates, kor og på et hjemmesidekursus. Jeg ser også Martin en gang i mellem….

En tanke om “>Den blå loge”

 1. >Ka du gaette hvad jeg er?
  Fyr den op og alt det der
  At laes din blog vi godt kan li
  Med Matador og Beverly
  Ka du gaette hvem vi er?

  Du har charme du har stil
  Du har Aarhus bedste smil
  En cykelkonge hoejt til tops
  med rock’n’roll og on the rocks
  Staar i baren og goer sig til

  Se den fulde mand er flaeb
  Se mit flotte overskaeg
  Kom med til vores maelkevej
  Vi knapper bajre op til dig
  Gir i bordfodbold et Aeg!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *