>Det er sgu godt at være mig!

>Jeg blev 27 år i fredags. Jeg afleverede mine allersidste eksamensoplæg (7,9,13) i mandags, og foråret brager afsted. Jeg kludrer endnu engang rundt i hvor varmt og hvor koldt jeg har det i hvilket tøj, så nogen dage fryser jeg helt vildt og andre dage går jeg rundt og er totalt 70ér agtig med store svedplamager under armene. Lækkert… Jeg elsker foråret. Jeg elsker duften af planter, der springer ud, af græs der er nyslået, af solbrændt hud. Uhm…

På fredag debuterer Brink & the IdaHoes ved ÅDAS Melodi Grand Prix, med sangen “1+4 =5” Jeg har skrevet denne lille kærlighedssang, som handler om det frygtelige dilemma man som fjerdeårs studerende må stå i når man opdager, at ham den søde man har scoret til seminariefesten kun går på første år… Pinligt. Men kærlighed har jo ingen alder, så det ender naturligvis godt. Vi håber på at vinde (selvføgelig, ellers stillede vi vel ikke op) og mit band og mine korpiger er bare fede!! Jeg burde nok bruge min tid på eksamensforberedelse, men det er meget sjovere at sy pailletkjole og stille op til ÅDAS Melodi Grand Prix 🙂

Hov, skal jo huske at ønske Lærke og Anders tillykke med deres bryllup d. 22. april. Det var en skøn dag, med høj solskin, søde mennester, en dejlig vielse og en mægtig fest! I er for skønne! Tak fordi vi måtte være med til at gøre jeres dag festlig og hyggelig.

En tanke om “>Det er sgu godt at være mig!”

  1. >Åhh ja, nyslået græs, specielt første gang man oplever det om foråret, så ved man at det bliver en god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *