Om mig

Vestjyden, der endte i Århus

Jeg er 70’er barn, født i Esbjerg. Min bror og jeg er tvillinger og kom derfor til verden samme dag. Jeg er “lillen”, født 20 minutter senere end brormand. Jeg er også et hoved mindre end ham, men det betyder ikke, at han er et hoved klogere, kun at vi ikke er lige høje…

Jeg er uddannet lærer fra Århus Dag- og Aftenseminarium i Århus, juni 2006. Jeg har siden august 2006 været ansat på Gammelgaardsskolen i Åbyhøj og er rigtig glad for at være der. Jeg er klasselærer og dansklærer i en 1. klasse og holder meget af at undervise i indskolingen.

Gammelgårdsskolen er en stor, 4-sporet skole med godt 850 elever (and they keep on comming…) og et lærerkollegie på ca. 65 lærere. Det er et dejligt sted at arbejde og udvikle sig.

Jeg elsker at bruge mine hænder til at skabe. Det kan du bl.a. se resultaterne af på BrinkK siden. Klik på den i menuen øverst.

 

Det kan også ses på alle de ting jeg nåede at få produceret mens jeg var lærerstuderende og havde sløjd på linje. En dag får jeg taget billeder af det hele og lagt ind her, for jeg er faktisk temmelig stolt af alle de ting jeg har lavet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *