>En lang og god fredag.

>Det er Langfredag idag. Rune, min bror, sidder inde i stuen og læser i en bog, jeg tulrer rundt og ordner ting og sager og Martin er kørt ud for at se en basketkamp. Vi hygger os! Det er fedt bare at have fri sammen med sin bror og sin kæreste. Der er ingen der skal underholdes, vi skal bare være, sammen. Om lidt går jeg ud og smører et fad håndmadder og så går vi måske til bageren senere og henter en bette kage 🙂
Jeg har købt et par brudesko, som der også skal gåes lidt i, det når jeg nok også idag.
Om en uge skal vi til Hundested til bryllup hos min veninde, Lærke. Jeg glæder mig sådan til at se hende i brudekjolen. Til at være der på deres store dag. Og jeg glæder mig til at kunne iagtage hvordan andre holder bryllup. For bryllupsplanlægning kan give søvnløse nætter og frustrationsudbrud. Men Rune, Martin og jeg har idag lovet hinanden, at den 9. september 2006 bliver en god dag og at vi har det sjovt hele dagen! Og i stedet for at ærge os over ting der ikke går som de skulle have gjort, så finder vi på en anden løsning og griner ad det hele bagefter. Se, det er da katastrofesikret bryllupsplanlægning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *