>(Everything I do) I do it for you.

>Titlen på et monsterhit af Bryan Adams, brugt til filmen “Robin Hood” med Kevin Costner. Det handler om kærlighed. Alt hvad jeg gør, det gør jeg for dig. Jeg kan ikke gøre for det, der er ikke noget jeg hellere vil. Der er intet uden dig, altid, hele vejen. Det er en altopslugende kærlighed, som jeg ikke før har kendt. Ikke engang min søde mand, som jeg jo siger at jeg elsker, vil jeg gøre alt for. Men Ole. Ham vil jeg give mit liv for. Jeg er gået hen og blevet totalt forelsket i min lille, dejlige dreng. Når han smiler er der ikke noget andet sted i verden jeg hellere vil være end lige der, ansigt til ansigt med ham. Lige nu ligger han i slyngen og sover. Der kommer små knirkelyde fra ham. Ren velvære. Man er vel også veltilpas når man på 10 uger er vokset 10,5 cm og 3,3 kg.

Vi skal have barnedåb på søndag. Vi glæder os rigtig meget og håber det bliver en dejlig dag.
Og så har Ole fået sig en veninde. Lærke og Anders blev forældre sidste torsdag til lille Alberte. På billederne ser hun ud til at være en lækker lille baby, men vi håber at få tid til at komme over og se hende “live” i løbet af efteråret. Tillykke til Ølstykkerne med hende!

3 tanker om “>(Everything I do) I do it for you.”

 1. >”[…] ser hun ud til at være en lækker lille baby […]”

  Ja, for sa’dan! Utrolig lækker, utrolig sød og nok den lækreste Alberte i hele verden.

  (og jeg er utrolig objektiv)

  /Farmand

 2. >”[…] ser hun ud til at være en lækker lille baby […]”

  Ja, for sa’dan! Utrolig lækker, utrolig sød og nok den lækreste Alberte i hele verden.

  (og jeg er utrolig objektiv)

  /Farmand

 3. >”[…] ser hun ud til at være en lækker lille baby […]”

  Ja, for sa’dan! Utrolig lækker, utrolig sød og nok den lækreste Alberte i hele verden.

  (og jeg er utrolig objektiv)

  /Farmand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *