>Fenja og Jakob

>Jeg havde besøg af min to dejlige højskolevenner igår, Fenja og Jakob. Fenja og jeg boede på samme værelse i Toftlund i 23 uger, og hun er sådan en dejlig pige. Hun er gravid med sit første barn og har termin d. 5. juli. Hun er lidt den lillesøster jeg aldrig har haft, så jeg glæder mig til at blive en slags pseudo-moster. Og Jakob, ham kan jeg faktisk ikke huske hvordan jeg kom i snak med på højskolen. Det er heller ikke vigtigt, vi har hinanden nu her i Århus og havde en dejlig aften sammen igår. Hvorfor skriver jeg det her i min blog? Jo, fordi jeg havde glædet mig til at se dem, og fordi det var første gang de besøgte mig her hvor Martin og jeg bor nu. Og fordi jeg holder så meget af dem begge to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *