Gæsteblogger på juletrauma-dot-dk

Jeg har bidraget til Jeppe Engells projekt, webloggen juletrauma-dot-dk. Mit bidrag er historien om vores jul på Skejby Sygehus, julen 2010. Du kan læse med her.

Og julen… Ja, den kommer jo om man vil det eller ej. Jeg synes jeg har så meget andet jeg skal nå inden jeg skal begynde på arbejde igen 2. januar 2013. Vi skal dog ikke være færdige til hverdag, for når jeg skal på arbejde skal Martin holde barsel. Jeg tror at jeg glæder mig lige så meget som han gør 🙂 Det blir spændende at være udearbejdende, og have en hjemmegående husfar i baghånden. Og det bliver dejligt at det ikke er mig der skal aflevere og hente børn i børnehaven hver dag.

Jeg har forresten købt en smartphone til mig selv. Det var måske også på tide at jeg kom ind i den mobile digitale tidsalder. Jeg har allerede installeret apps fra både pengebank, blodbank og e-boks på dyret. Og jeg har hørt at man også kan installere noget hejs så man kan mobilblogge…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *