>Happy birthday to me!

>Så blev jeg 26 år. Hvor holder jeg mig godt! 🙂 Jeg var ikke uden for en dør på selve dagen, jeg sad foran computeren og arbejdede på at få mine eksamensopgaver færdige til dagen efter, og det lykkedes kl. 21.20 torsdag aften. Sikke en lettelse! Men også en tom fornemmelse bagefter.

Jeg fik en iPod mini af min skønne kæreste (og hans forældre), et serveringsfad og lækkert dullegrej af mine egne forældre og mere dullegrej af min tvillingebror. Og Martins far kom med blomster. Men ikke et eneste brev med posten, tilgengæld væltede det ind med sms’er hele dagen. Dejligt.

I går blev min yngste fætter i min mors familie konfirmeret, nu er fætter/kusine logen komplet. Det var en fin dag, men der er langt hjem til Århus søndag aften kl. 19.00, når man ikke synes man har haft weekend og ved at man skal møde kl. 8.50 dagen efter. Men det er jo altid en fornøjelse at være sammen med familien.

Ellers er tempoet sat lidt ned, eksamensforberedelser er så småt gået igang, og jeg tror jeg har godt af at slappe lidt af. Har genopdaget Sneakers skønne musik fra starten af 80’erne og er helt høj på Sannes ungpige-sopran-rockvoice! Det er lækkert! Så min nye iPod indeholder ihvertfald Sneakers 4 plader de næste mange uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *