>I’m loving it!

>Jeg troede ikke jeg skulle sige dette nogensinde, men: Jeg elsker at løbe. For fire uger siden begyndte vi begge to på et løbeprogram der skulle gøre os i stand til at kunne løbe 5 km efter fire ugers tilrettelagt træning. Og det kan jeg nu! Uden at holde pauser undervejs. Jeg fatter det næsten ikke, og det jeg mindst fatter er, at jeg er vild med det og helt frivilligt tager løbetøj og sko på og løber 5 km en søndag aften. Jeg har, i et øjebliks vanvid, meldt mig til iForms kvindeløb d.25. april, og været så kæk at jeg har tilmeldt mig 10 km. ruten. Det skal jeg åbentbart nå at prøve inden jeg bliver 30… Men jeg glæder mig til at prøve det, og jeg glæder mig især over at være blevet glad for en motionsform der er ganske gratis, effektiv og som foregår udendørs så man også får frisk luft. Det er da et hit!

2 tanker om “>I’m loving it!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *