>Ingen reaktion – Susan er helt væk…

>Ja, det er min bil jeg taler om. Den skønne blå Toyota Corolla stationcar kunne ikke starte i morges. Faktisk kunne hun ingenting. Hun sagde ikke noget når jeg drejede nøglen. Var bare helt stille. Det ligner ikke Susan. Hun er nok en dame med sludremekanismerne i orden. Vel låser hun ikke altid begge fordøre op når jeg trykker på fjernbetjeningen, men hun god nok, dybest inde. Vel var hun skyld i en P-bøde til mig i tirsdags, men hun bringer mig trofast fra A til B, en tur omkring C og tilbage til A igen. Og nu er hun altså på vej ud til vores mekaniker… Min Susan (mørk)Himmelblå. Bare hun nu kommer tilbage og vil sludre igen som før. Jeg er nemlig blevet ret glad for hende….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *