>Jeg glemte helt Gustav

>Randi og Jakob fik jo da en søn i tirsdags. Hvordan kunne jeg glemme det? Har ikke set vidunderet endnu, men han var en stor krabat ved føslen. 4100 gram og 56 cm. Det varer ikke længe før han selv kan gå i køleskabet efter mælk til mors kaffe…. Og så har jeg glemt at bekendtgøre, at man nu kan skrive kommentarer til min blog uden at skulle være medlem af blogger.com. Spil ind med dine tanker, jeg glæder mig til at høre fra dig.

En tanke om “>Jeg glemte helt Gustav”

  1. >Nu aaaaner jeg ikke hvem Gustav er (udover han er en ordentlig krabat), MEN!…. Ida… Jeg vil Ha’ RSS feeds på din side, vil jeg! Ja, sku! Det er jo dét de unge (og mig) vil ha!

    Der er sikkert et eller andet sted et flueben hvor du ka sætte det – det kan andre på blogger.com finde ud af, så mon ikk du ikk også kan? (Ellers, så spark til Martin inde foran fjerneren og brug ham til noget nyttigt 🙂 )

    Taaaak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *