>Kan den mon lave englehop allerede..?

>Efter 12 forældresamtaler igår, med forældre fra min 1. klasse er jeg ret mørbanket. Og jeg har lige 12 til i eftermiddag. Så har jeg vist også gjort min pligt som dansklærer. Igår da jeg kom hjem fra arbejde, 12 timer efter jeg var taget afsted, ville jeg gerne have været direkte i seng. Men næh, nej, mutter, jeg skal danse salsa i din mave! Baby rumsterede kraftigt i flere timer (den var nok utilfreds med at være blevet ignoreret hele dagen…) Det er altså ikke fordi det er skægt at være gravid, at man får børn. Som jeg vist har sagt før, så er man nødt til at fokusere på produktet og forsøge at glemme processen, for hvem opsøger frivilligt halsbrand, overdreven træthed, søvnløshed, ømme muskler og led og uforudsigelige humørsvingninger…? Jeg har dog fundet ud af, at det er rigtig skønt at cykle, for benene får lov til at arbejde uden at skulle bære på alle de ekstra kilo. Men idag regner det… Buhu… Otte uger endnu, sprællebarn, så vil vi godt lige have et ansigt på ballademageren bag mit maveskind. Har du sat kryds ved d. 18. juni?

3 tanker om “>Kan den mon lave englehop allerede..?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *