>Min sol! Min stjerne!

>
Vi havde den store ære at lægge stue til en huskoncert med Morten Kjær i går, søndag. Det var intet mindre end en udsøgt fornøjelse! Morten udsender sin første plade “Fra En Ny Altan” d. 28. maj på eget pladeselskab “Gule Plader”. Den kan købes i pladebutikker og på www.mortenkjaer.dk
Jeg har ventet i flere år på, at Morten fik lavet sig en plade, og nu kommer den endelig! Og jeg synes den er intet mindre end fantastisk! Jeg spår rent faktisk (og ønsker rigtig meget), at det går hen og bliver stort for Morten. For det første er han en fremragende sanger og for det andet skriver han nogle unikke sange på dansk. Jeg elsker Morten og det han kan! Tusind tak fordi du lagde vejen forbi vores stue og gjorde mine øregange bløde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *