>Monday, sleepy monday.

>Efter en weekend hvor vi har lavet absolut ingenting andet end det vi lige gad, er det svært at sætte sig op til endnu en uge på arbejde. I hvert fald lige ind til jeg kommer ud af sengen og får tændt for musikken. Nogen mennesker skal have kaffe om morgenen for at komme op i omdrejninger. Jeg skal have min musik. Music is my elusive drug. Uhm…

Nå, men idag er jeg så halvvejs i min graviditet. Vi skal ud på Skejby i eftermiddag. Maven ska skannes for anden gang. De skal se på blyppens hjerne og hjerte og sikre sig at alt er som det skal være. Hvis de bare skulle tjekke om der er liv i den, så kan de bare spørge moderen, der hver dag er vidne til den ene gymnastikopvisning efter den anden. Jeg tror den slår kolbøtter derinde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *