>Sig farvel til Frøken Christensen

>Fra nu af er mit fulde navn Ida Brink Krøger Laursen. Vi fik min nye dåbsattest ind ad døren i går. Nu skal jeg have nyt pas, nyt Dankort og vi skal have os et nyt dørskilt. Det sværeste bliver at lade være med at præsentere sig som Ida Christensen i telefonen. “Ida Chr.. Krøger…” Den kan redes hvis jeg når at tænke mig om 🙂

På skolen flyver tiden afsted. Efter forventede begyndervanskeligheder og en helt særlig oplevelse med kollegerne (læs: arbejdsnedæggelse) begynder hverdagen at tegne sig tydeligere dag for dag. Behovet for faste arbejdsrutiner og behovet for at finde kolleger der tumler med de samme faglige og pædagogiske spørgsmål som jeg, giver nye oplevelser og nye bekendtskaber, som gør arbejdet mere overskueligt. Jeg kan faktisk godt det der med at være lærer. Men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har talt dagene til efterårsferien. Når vi når til fredag og skolernes motionsløb, så er den længste ferieløse periode af skoleåret gået. Og når efterårsferien er slut er der kun 44 arbejdsdage til juleferien…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *