>Skanderborg, dagplejemor og sko!

>Jeg var på Skanderborg festival i år, mens Martin og Ole holdt fri derhjemme. Der var dejligt i bøgeskoven, som altid. Der var mange mennesker, jeg syns jeg sku sno mig hele tiden, men god musik og god stemning gør jo sit til, at man finder sig i lidt af hvert. Men den bedste oplevelse på årets festival var…. buschaufførerne i shuttlebusserne! Weird, men det var det. De var i et strålende humør, og snakkede lystigt på alle ture, og var bare nogle gode fest-fremmere. Der var bestemt ingen sure miner. Så thumbs up til dem! Og thumbs up til det faktum, at man nu kan få sushi på festivalpladsen 🙂

Oles ferie er slut. I mandags begyndte han hos sin nye dagplejemor, Linda. Og han er bare så gald for hende! Ingen problemer ved afleveringen, ingen kny da de tog i legestue (han havde leget og hygget sig, som om han aldrig havde prøvet andet…) og en glad og tilfreds dreng som nogengange er svær at få med hjem om eftermiddagen. Hvor er det nemt at få ham passet, når han har det så dejligt.

Sko, skrev jeg… Ja. Jeg har fundet en skobutik, der sælger moderigtige sko til kvinder med store fødder og bredde lægge. Jeg tror aldrig mere at jeg køber sko andre steder. Hellere spare op til et par dyre sko som jeg kan passe, end købe billige møgsko, som gør ondt at ha på. Hurra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *