>Vel hjemme igen.

>Vi kom hjem til Århus igår, efter en super tur til Berlin. Idag holder Martin en ekstra feriedag, så vi laver så lidt som mulig, pakker ud og ser på feriebilleder. Det er blevet efterår, vi har tændt radiatoren i stuen for første gang idag, og jeg kan stadig forundres over at bladene på træerne skifter farve og falder ned på jorden. (der skal ikke meget til at underholde mig, hva…)
Imorgen kommer min mor på besøg, og vi skal feriehygge og måske finde mig et nyt sæt tøj i andledningen af min bedstemors kommende 80 års fødselsdagsfest. Vi skal også til Skanderborg og besøge Randi og Gustav (og Jakob, hvis han er hjemme). Ferien kan hurtigt få ben at gå på…

En tanke om “>Vel hjemme igen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *