>"Vi holder med Tyskland, Ida" – en sportsupdate.

>Det er sommer. Jeg har ferie.
Det er sommer. Det er 2008 = EM i bold = Wimbledon = Tour de France = OL i Beijing.
I aften spilles finalen i EM. “Vi” holder med Tyskland, for hele Martins drømmehold består af tyske spillere.
Igår blev vores danske tennis-tøs, Caroline W. slået ud af Wimbledon. Øv øv, det var træls. Heldigvis kan man glæde sig over, at Maria Sharapova fik bank i torsdags, for så slipper vi for at høre på hendes ulidelige stønnen hver gang hun slår til bolden. Vi siger tak 😉

Og så venter touren lige om hjørnet. I år får vi lov at se den skønne dannebrogstrøje i feltet. Det kalder jo i den grad på nationalfølelsen. Om “vi” kommer til at holde med Nicki Sørensen når han cykler rundt på de franske landeveje, det vil vise sig når Martin får begyndt på sit tour-managerspil. Jeg har også engang spillet med i et tour-managerspil. Min taktik var, at jeg kun købte cykelryttere med sjove navne…. Det er vist overflødigt at fortælle, at jeg ikke vandt. Men Martin plejer at være ret skrap til det der manager-noget.

Nu vi er ved sport, så har jeg fået fikset min cykel lidt op, og har været ude at cykle lidt, for første gang siden jeg fødte. Man kan altså godt glemme hvordan det er man gør… Men nu er der altså ikke nogen undskyldning længere. Ole fik også en cykelhjelm i fødselsdagsgave, så nu skal vi have købt en barnestol til jernhesten. Så kan vi tage på tur i sommervejret. Jeg glæder mig allerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *