>What to expect when you’re expecting…

>Det at være gravid er slet ikke som jeg havde forventet. På den anden side kan jeg snart ikke huske, hvad det var jeg engang forventede…. Vores kommende barn har allerede budt mig flere udfordringer end jeg havde forestillet mig den skulle have, på nuværende tidspunkt. For det første har det lille vidunder frataget mig en af mine absolutte yndlingsbeskæftigelser, nemlig at sove på maven. Det er slut nu, for det er simpelthen direkte ubehageligt. For det andet er jeg en stor tikkende humørbombe… Jeg bevæger mig mellem overstadig glæde og kældermørk tungsind. Gerne inden for et lille kvarter… Og for det tredje er det mig en gåde hvorfor alle trøjer og t-shirts til gravide skal være med slå-om snit. Jeg bliver altså ikke automatisk fiks i slå-om bluser fordi jeg er gravid. (Her melder en stor portion dyster tungsind sig velvilligt på banen…) Jeg må vist bare selv igang med symaskinen så jeg kan få noget kluns som jeg kan holde mig selv ud i.

Ellers går det nu meget godt. Kvalmen er væk. Den kommer kun snigende hvis jeg ikke passer spisetiderne. Mit hår er blevet kraftigt og stærkere (men ikke mere medgørligt af den grund) og mine negle er så flotte som aldrig før. Der skal også være fordele ved det her, jo.
By the way, så tag lige et kig på min søde mands weblog hvis du har lyst til at se hvordan det står til med vores hus i Søften. Vi var lige et smut derude igår og se på sagerne. Det bliver godt, ja det gør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *